Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ők Tizenketten

« Összes esemény

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak volt 12 hírnöke, akik személyesen Erdő Péter bíborostól vehették át 2021. júniusában a megbízó levelüket, azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a katolikus világeseményt. A 12 hírnök közül négyen – Csókay András, idegsebész, Laczkfi János, költő-műfordító, Szikora Róbert, zenész és Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes – 2021. december 12-én Debrecen vendégei lesznek. A hírnökökkel életükről, szolgálatukról, munkájukról, hitbéli meggyőződésükről Zsuffa Tünde író, a NEK sajtófőnöke beszélget 2021. december 12-én, 15 órától a Kölcsey Központ Görömbei András termében.
Zsuffa Tünde tájékoztatása szerint várhatóan december elején jelenik meg az Ők Tizenketten – Beszélgetések az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hírnökeivel című interjú kötet, amelyet a Debrecenben jelenlévő négy vendég a helyszínen dedikál. Az interjúkat Kuzmányi István, az Új Ember és a Magyar Kurír főszerkesztője készítette.
A rendezvény ingyenesen látogatható, a belépésre jogosító karszalaggal. A karszalagokat a rendelkezésre álló helyek erejéig a Kölcsey Központ információs pultjában lehet átvenni. Egy személy maximum 4 karszalagot vehet fel.
A Kölcsey Központban maszk viselése kötelező!

Részletek

Dátum:
2021.12.12.
Időpont:
15:00 - 16:30
Esemény kategória:
Honlap:
https://fb.me/e/2VRrkqtHm

Szervező

DEMKI
E-mail:
info@demki.hu
View Szervező Website

Helyszín

Kölcsey Központ
Hunyadi utca 1-3
Debrecen, Hajdú-Bihar 4026 Magyarország
+ Google Térkép

Stay in Touch

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore