Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ők Tizenketten

2021.12.12. 15:00 - 16:30

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak volt 12 hírnöke, akik személyesen Erdő Péter bíborostól vehették át 2021. júniusában a megbízó levelüket, azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a katolikus világeseményt. A 12 hírnök közül négyen – Csókay András, idegsebész, Laczkfi János, költő-műfordító, Szikora Róbert, zenész és Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes – 2021. december 12-én Debrecen vendégei lesznek. A hírnökökkel életükről, szolgálatukról, munkájukról, hitbéli meggyőződésükről Zsuffa Tünde író, a NEK sajtófőnöke beszélget 2021. december 12-én, 15 órától a Kölcsey Központ Görömbei András termében.
Zsuffa Tünde tájékoztatása szerint várhatóan december elején jelenik meg az Ők Tizenketten – Beszélgetések az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hírnökeivel című interjú kötet, amelyet a Debrecenben jelenlévő négy vendég a helyszínen dedikál. Az interjúkat Kuzmányi István, az Új Ember és a Magyar Kurír főszerkesztője készítette.
A rendezvény ingyenesen látogatható, a belépésre jogosító karszalaggal. A karszalagokat a rendelkezésre álló helyek erejéig a Kölcsey Központ információs pultjában lehet átvenni. Egy személy maximum 4 karszalagot vehet fel.
A Kölcsey Központban maszk viselése kötelező!

Details

Date:
2021.12.12.
Time:
15:00 - 16:30
Event Category:
Website:
https://fb.me/e/2VRrkqtHm

Organizer

DEMKI
Email
info@demki.hu
View Organizer Website

Venue

Kölcsey Központ
Hunyadi utca 1-3
Debrecen, Hajdú-Bihar 4026 Magyarország
+ Google Map

Oszd meg az eseményt ismerőseiddel is

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore