Minősített Közművelődési Intézmény címet kapott a DEMKI

A kulturális tárca a kiemelkedő, minőségi szakmai munkát végző közművelődési intézmények számára 2010-ben alapította a díjat. A címre pályázó közművelődési intézményeknek igen szigorú minőségi kritériumoknak kell megfelelniük, amelyet átfogó, minden részletre kiterjedő, alapos szakmai vizsgálat alapján ítél oda a minisztérium.

Minősített Közművelődési Intézmény címet kapott a DEMKI
Hétfőn adták át a magyar kultúra napja alkalmából a Pannonhalmi Bencés Főapátságban az elismerést, amit Halász D. János ügyvezető igazgató és Kapi Lászlóné ügyvezető helyettes vett át Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkártól és Szentmártoni János művészetért és közösségi művelődésért felelős helyettes államtitkártól.

A kitüntetés azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Az idei díjkiosztón Hajdú-Bihar vármegyéből a DEMKI Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház, valamint az Ebesi Közösségi Színtér kapta meg az elismerő címet.

A DEMKI Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház az ismeretterjesztésben, a színvonalas kiállításszervezésben, a közösségi szolgáltatások területén a művelődő közösségek felkarolása, valamint a kiemelkedő színvonalú rendezvények szervezése terén nyújtott minőségi szolgáltatásaiért részesült az elismerő címben.

Oszd meg a bejegyzést ismerőseiddel

DEMKI

Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore