Újra bevessszük a belváros népszerű tereit, teraszait 2024. július 19-20-án.

A koncerteken való részvétel ingyenes. A programváltozás jogát fenntartjuk.

MI

Kezdetben gitár ének formációnak indult, de zenekarrá nőtte ki magát a formáció. Saját dalaink pop-rock stílusban íródnak, de feldolgozásaink változatosak
Belehallgatok
Szünet

Midnight Stories

Akusztikus trió Szatmárnémetiből. Blues, rock,R&B, country, soul, és egyéni stilusban adja elö feldolgozásait , ill. saját szerzeményeit. Szivhez szóló, de ugyanakkor dinamikus es szines repertoáral rendelkeznek.
Belehallgatok
Szünet

Hajdu Erik és a Kalandorsz

Hajdu Erik énekes, dalszerző, dalszövegíró és a Chain Bridge Pop zenekar frontembere. 2021 óta építi szóló karrierét. 2021-ben a “Szürke madár”, legelső “nem zenekaros” száma a DAL21 - dalválasztó műsorban elődöntős lett.
Belehallgatok
Szünet

Agyagbanda Együttes

Már-már hazajárnak hozzánk az Agyagbandások, akik tavaly egy felejthetetlen bulival örvendeztettek meg bennünket. Tartsatok velünk ezen a bulin, és a IV. Debreceni Utcazene Napok többi koncertjén is.
Belehallgatok
Szünet

Esthee

Esthee-nek a zene a mindene, imád énekelni, játszik gitáron és ukulelén is. Solo-ban muzsikál főleg country/jazz/r&b és popfeldolgozásokat saját szájíze szerint, angol, olasz, spanyol, francia illetve magyar nyelven - valamint saját szerzeményeket is játszik.
Belehallgatok
Szünet

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore