2023. AUGUSZTUS 18-ÁN 15:00 ÉS 22 ÓRA között
A demki ifjúsági ház udvarán

Ezúttal is egy igazi fiesztában és egyedi látványban lesz részük a látogatóknak. Az ingyenes rendezvényen a vérpezsdító latin ritmusok fognak ezúttal is dominálni. Velünk lesz többek között Krisz Rudi, a Team Gusto Cubano, de velünk tart ezen a különleges estén Luca Balduccio is. A Feeling Tánc és Mazsorett Együttes, a Piruett Studio, Lesz Dance, Dance Universe és a Kardos TSE táncosai pedig keretbe foglalják az estét. A fináléra nem más, mint a Sárkánylányok Tűzzsonglőr csapat érkezik, hogy lélegzetelállító showjukkal nyűgözzék le a nagyérdeműt.


A hamisítatlan karneváli színpadi hangulat mellett lángos, vattacukor, arc festés és lufibohóc is várja a látogatókat.

A várhatóan forró hangulat folyamatos hűtéséről a Sheldon’s bár hűsítő italai gondoskodnak. Ha pediig harapnál valamit, akkor a Mózes Gyros ínycsiklandozó ételeiből választhatsz kedvedre. 

De nézzük meg, hogy kik is felelnek majd a karneváli hangulatért:

Csordás Tibi - Fiesta

Jött veled a nyár, Angelina, Bonita, Örzöm még….és még sorolhatnánk naphosszat az örökzöld klasszikusokat, amelyek mind itt lesznek velünk augusztus 18-án a DEMKI Ifjúsági Ház udvarán.

Hogy mire számíthatsz tőle?

Feeling Tánc és Mazsorett egyesület

Ahogy nincs karácsony fenyő nélkül, úgy Virágkarnevál és Virágudvar sincs a Feeling nélkül. Mindig emlékezetes és adott eseményre koreografált előadással rukkolnak elő.  

Hogy mire számíthatsz tőlük?

velünk lesznek még:

Piruett tánc stúdió

Salsa Ritmo tánciskola

Török Tamás és Gyurkovics Évi

és még sokan mások....

A kezdésig hátralévő idő

nap
óra
perc
mp

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore