DEMKI Homokkerti Közösségi Ház

A Homokkerti Közösségi Ház épülete 2005 előtt a Petőfi Sándor Általános Iskola napközi otthonaként működött. 2005-ben a város felújíttatta, bővítette tereit és a közösségi művelődés szolgálatába állította.
Itt talált otthonra több alkotó közösség: a Homokkerti Díszítőművészeti Kör, a Homokkerti Kertbarát Kör, a Homokkerti Nyugdíjas Klub, és a Motolla Hagyományőrző Egyesület.
A közösségi ház szervesen illeszkedik a kertváros hangulatába. Hatalmas udvarral, zöld övezettel rendelkezik, amelyet fákkal, virágokkal színesítünk. A családias hangulat, valamint a barátságos környezet lehetővé teszi, hogy az itt működő közösségek kötetlen formában is együtt tölthessék az időt. A ház speciális adottsága révén kiválóan alkalmas közös főzések (bográcsolások, szalonnasütések) szervezésére, gyereknapok, szüreti mulatságok rendezésére, valamint a nagyobb ünnepkörök (mint pl.: a húsvét, pünkösd) hagyományainak felelevenítésére.

A közösségi ház egyre inkább beépült a városrész életébe. Színvonalas, sokszínű programjainak köszönhetően nem csak a homokkertiek érdeklődését kelti fel, hanem a város távolabbi pontjáról is szívesen érkeznek ide látogatók. A folyamatos megújulás és változatosság jegyében újabb és újabb közösségek is helyet kaphatnak a házban.


Elérhetőségeink:

4030 Debrecen, Szabó Kálmán u. 68.
0652535166
info@demki.hu
Nyitvatartás
Hétfő11:00-19:00
Kedd12:00-18:00
Szerda9:00-19:00
Csütörtök10:00-18:00
Péntek10:00-18:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

DEMKI Homokkerti Közösségi Ház

Debrecen, Szabó Kálmán u. 68, 4030 Magyarország

Stay in Touch

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore