közösségeink

A házról

A Homokkerti Közösségi Ház épülete 2005 előtt a Petőfi Sándor Általános Iskola napközi otthonaként működött. 2005-ben a város felújíttatta, bővítette tereit és a közösségi művelődés szolgálatába állította.
Itt talált otthonra több alkotó közösség: a Homokkerti Díszítőművészeti Kör, a Homokkerti Kertbarát Kör, a Homokkerti Nyugdíjas Klub, és a Motolla Hagyományőrző Egyesület.
A közösségi ház szervesen illeszkedik a kertváros hangulatába. Hatalmas udvarral, zöld övezettel rendelkezik, amelyet fákkal, virágokkal színesítünk. A családias hangulat, valamint a barátságos környezet lehetővé teszi, hogy az itt működő közösségek kötetlen formában is együtt tölthessék az időt. A ház speciális adottsága révén kiválóan alkalmas közös főzések (bográcsolások, szalonnasütések) szervezésére, gyereknapok, szüreti mulatságok rendezésére, valamint a nagyobb ünnepkörök (mint pl.: a húsvét, pünkösd) hagyományainak felelevenítésére.

A közösségi ház egyre inkább beépült a városrész életébe. Színvonalas, sokszínű programjainak köszönhetően nem csak a homokkertiek érdeklődését kelti fel, hanem a város távolabbi pontjáról is szívesen érkeznek ide látogatók. A folyamatos megújulás és változatosság jegyében újabb és újabb közösségek is helyet kaphatnak a házban.

Aktuális programjaink

munkatársaink

Szomolya-Vaszkó Beáta

Miklódi-Simon Zsófia

Tasnádi-Némethi Melinda

Soltész Doloresz

Szűcs-Popovics Szilvia

Kapi Lászlóné

Elérhetőségeink

DEMKI Homokkerti Közösségi Ház

Igény szerint – esetenként, illetve a programokhoz igazodva – ettől eltérő nyitva tartás is lehetséges.

Az intézményegység eltérő, egyedi használati rendje:

Az intézményegységben a Cívis Szociális Étkeztetési Központ Ételpontot működtet. Az intézményegység nyitva tartása az ételosztás idejére: hétfőtől péntekig 9.00 órától 10.30 óráig.

Oszd meg a DEMKI Homokkerti Közösségi Ház oldalát ismerőseiddel is

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore