DEMKI

ha kell egy csapat

Szeretne a DEMKI szervezésében egy olyan családi napot nálunk, vagy az ön telephelyén, ami hozzásegíti munkatársait a beilleszkedéshez?

Szeretné növelni munkatársai lojalitását, elköteleződését, és azt hogy mind jobban kövessék vállalkozását céljai elérésében? És végül, ha szeretné elősegíteni, hogy csapatban gondolkozva munkatársai egy közösség részévé váljanak, keressen bennünket. DEMKI a mi közösségünk.

Választható programelemeink:

Showműsorok // Kreatív foglalkozások: // Játékos vetélkedők // Ügyességi játékok // Workshopok // Koncertek // Kiállítások // Fajátékok // Gyermekprogramok: Lufibohóc/Ugrálóvár/Arcfestés/Csillámtetoválás/Élőszavas mesemondás

a közösségi kultúra központja

közösséget építünk

A Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház létrejövetele óta a helyi közösségi kultúra központja.

A DEMKI Debrecen legnagyobb közművelődési intézménye. Az Ifjúsági Ház, mint igazgatási központ, valamint további 13 telephelye, melyek a város teljes területét lefedő közművelődési hálózatot képeznek, kiemelkedően gazdag közösségi- és kulturális szolgáltatásokat, programokat kínálnak Debrecen és térsége lakóinak, közösségeinek és az ide látogató vendegeknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk elhivatott, elkötelezett munkatársai, valamint mindazon közösségekkel,- az a több tucat öntevékeny csoport, civil szervezet, egyesület – akikkel napi munkakapcsolatban állunk összhangban, dinamikusan, egymásból erőt merítve, egymást segítve, építve képes a közművelődés szolgálatában állni.

Minden korosztály számára nyitottak vagyunk! Lehetőséget biztosítunk a találkozásra ,közösségi életre, élményekre, a magyar illetve a helyi kultura értékeinek megismerésére, tanulásra, a kreativitás fejlesztésére, a szabadidő kellemes eltöltésére.

Családi-, ifjúsági rendezvényeink, városrészi programjaink, kiállításaink, pályázataink, táboraink mind- mind élményeket, tudást, ismeretet adnak át szakavatott módon, értékes tartalommal megtöltve azt.

Egész évben hívjuk és várjuk egységeinkbe azokat akik művelődni, tanulni kívánnak, művészeti, közösségi élményekkel, ismeretekkel szeretnének gazdagodni!

Tartsuk a kapcsolatot

Elérhetőségek:

Cím: 4032, Debrecen, Simonffy u. 21.

Kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnél termet bérelni? Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el nekünk!