DEMKI

ha kell egy csapat

Szeretne a DEMKI szervezésében egy olyan családi napot nálunk, vagy az ön telephelyén, ami hozzásegíti munkatársait a beilleszkedéshez?

Szeretné növelni munkatársai lojalitását, elköteleződését, és azt hogy mind jobban kövessék vállalkozását céljai elérésében? És végül, ha szeretné elősegíteni, hogy csapatban gondolkozva munkatársai egy közösség részévé váljanak, keressen bennünket. DEMKI a mi közösségünk.

Választható programelemeink:

Showműsorok // Kreatív foglalkozások: // Játékos vetélkedők // Ügyességi játékok // Workshopok // Koncertek // Kiállítások // Fajátékok // Gyermekprogramok: Lufibohóc/Ugrálóvár/Arcfestés/Csillámtetoválás/Élőszavas mesemondás

a közösségi kultúra központja

közösséget építünk

A Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház létrejövetele óta a helyi közösségi kultúra központja.

A DEMKI Debrecen legnagyobb közművelődési intézménye. Az Ifjúsági Ház, mint igazgatási központ, valamint további 13 telephelye, melyek a város teljes területét lefedő közművelődési hálózatot képeznek, kiemelkedően gazdag közösségi- és kulturális szolgáltatásokat, programokat kínálnak Debrecen és térsége lakóinak, közösségeinek és az ide látogató vendegeknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk elhivatott, elkötelezett munkatársai, valamint mindazon közösségekkel,- az a több tucat öntevékeny csoport, civil szervezet, egyesület – akikkel napi munkakapcsolatban állunk összhangban, dinamikusan, egymásból erőt merítve, egymást segítve, építve képes a közművelődés szolgálatában állni.

Minden korosztály számára nyitottak vagyunk! Lehetőséget biztosítunk a találkozásra ,közösségi életre, élményekre, a magyar illetve a helyi kultura értékeinek megismerésére, tanulásra, a kreativitás fejlesztésére, a szabadidő kellemes eltöltésére.

Családi-, ifjúsági rendezvényeink, városrészi programjaink, kiállításaink, pályázataink, táboraink mind- mind élményeket, tudást, ismeretet adnak át szakavatott módon, értékes tartalommal megtöltve azt.

Egész évben hívjuk és várjuk egységeinkbe azokat akik művelődni, tanulni kívánnak, művészeti, közösségi élményekkel, ismeretekkel szeretnének gazdagodni!

Tartsuk a kapcsolatot

Elérhetőségek:

Cím: 4032, Debrecen, Simonffy u. 21.

Kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnél termet bérelni? Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el nekünk! 

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore