Club Akusztik

A DEMKI életében kiemelkedő szerepet tölt be a zene, az ezzel kapcsolatos kulturális rendezvények támogatása, és szervezése.
2016-ben egy olyan zenei klubot indítottunk útjára, amely széles körben kínál élményt és lehetőséget a fiataloknak, ugyanakkor sajátosságánál fogva nem terheli a környezetünkben élő debreceni polgárokat. Ezért tettük le a voksunkat egy akusztikus zenei klub és programsorozat létrehozása mellett.
Egy olyan koncert- és közösségi élményt kívánunk nyújtani – minden fiatalnak és a stílus iránt érdeklődőnek – amely új utakat nyit meg a Ház, a fiatal zenekarok, zenészek életében. Nemcsak az a cél, hogy kipróbált akusztikus zenei formációkat hozzunk el, hanem olyan zenekaroknak is teret kívánunk adni, akik nem rendelkeznek akusztikus tapasztalattal, de szeretnék kipróbálni ezt a fajta előadásmódot is közönség előtt.


Eddig megvalósult programok:

2022-04-23 20:00
Az Evermind Nirvana Tribute zenekar – koncertje a Club Akusztikban

Kurt Cobain szelleme elevenedik meg az Ifiház falai között egy nem mindennapi koncert erejéig.

2022-05-20 20:00
Club Akusztik – Rius & Band

Fülbemászó, energikus dallamok a nagyváradi srácoktól, akik a tavalyi – de idén is megrendezésre kerülő – Debreceni Utcazene Napokon már letették névjegyüket.

2022-12-2 20:00
Szirota Jennifer adventi koncertje a DEMKI Ifiházban

Jó zenék, buli hangulat, közvetlen, humoros előadás, ez az, amire számítani lehet ezen az estén, ha eljössz Szirota Jennifer, az X-faktor és a Csillag Születik felfedezettjének koncertjére.

2023-03-17 20:00
Ciráda koncert ’48 március 15. alkalmából
Ciráda Zenekar ingyenes koncertje Március 15-e alkalmából Dátum: 2023.03.17. Időpont: 20.00-22.00 Helyszín: DEMKI-Ifjúsági Ház (4025…

Stay in Touch

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Anyagaink vírusellenőrzését az ESET biztonsági programokkal végezzük,
amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.”

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore