Események betöltése

XI. Debreceni Ifjúsági Városi focikupa

2021. November 26. 08:00 - 17:00

A DEMKI – – Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház Nonprofit Kft., sikeresen pályázott a Debreceni Megyei Jogú Város Ifjúsági Alprogramjában, melynek keretében támogatást nyert Debreceni Ifjúsági Városi focikupa megrendezésére.

 

A DEMKI – Ifjúsági Ház feladata a fiatalok tájékoztatása és színvonalas kulturális programok biztosítása, mindezek mellett nagyon fontos és nem elhanyagolható téma a fiatalok egészsége, az egészséges életmód fontossága, a fiatalok egészségügyi helyzete. A DEMKI – Ifjúsági Ház a diákönkormányzatokkal karöltve, minden évben megszervezi, lebonyolítja a Debreceni Ifjúsági Városi focikupát, ami idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre.

A 11. Debreceni Ifjúsági Városi focikupán az aktívan sportoló és szurkoló fiatalok mellett további több száz fiatalt szeretnénk elérni és megszólítani, hiszen az aktív sport és az egészség mindenki számára fontos.

 

A mérkőzések időtartama 2×8 perc, az amatőr csapatok egyenes kieséses rendszerben fognak egymással ringbe szállni. A helyszín nyújtotta többmérkőzéses lehetőség biztosítaná a folyamatos lebonyolítást, így a program 2021. november 26-án pénteken kerül megrendezésre.

 

Helyszín: DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum

Cím: Debrecen, Széchenyi u. 58, 4025

 

Várjuk amatőr fiú és lány csapatok jelentkezését (5+1 fős).

A csapatok nevezési díja 500 HUF / csapatonként.

 

Amennyiben intézményükben tudnak olyan csapat(ok)ról, akik szeretnének jelentkezni, úgy kérjük Önöket az alábbi email címen: info@demki.hu jelezzenek vissza 2021. november 24-ig. Jelentkezésükben tüntessék fel az intézmény nevét, csapatnevét, kapcsolattartó nevét, telefonszámát, email címét.

 

A programon való részvétel során kötelező a maszk használata, illetve a 18 év feletti korosztály számára a részvétel védettségi igazolványhoz kötött. Kérünk minden résztvevőt a járványügyi intézkedések betartására.

Versenyszabályzatért kattints ide

Nézz/Hallgass bele

Időpont és helyszín

Időpont: 

2021. November 26. 08:00 - 17:00

Időpont: 

DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum

Oszd meg az eseményt ismerőseiddel is

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore